• Barn i bevegelse

Ut på tur!

• Si din mening om A2G barnehage

Foresatte til alle barn i barnehage, SFO og skole blir invitert til å bli med på en brukerundersøkelse.
    I perioden 22.februar til 13.mars kan du si din mening om forskjellige forhold ved barnehagen.

• Planleggingsdag 05.02 2016

Fredag 5. februar hadde personalet i barnehagen planleggingsdag. Temaet for dagen var "Mestre med kroppen"

• Faglig foreldrekveld m/ Ingrid G. Jørgensen 04.06.16

Torsdag 04.02.16 hadde vi faglig foreldrekveld med Ingrid Jørgensen sammen med foreldre fra Grønskjæret Barnehage, Fana og Åsane Gards og Friluftsbarnehage og Våganeset Barnehage.

• Hovedopptak

Frist for å søke om barnehageplass ved hovedopptaket er 1. mars!
    Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig barnehageprat, eller for å avtale et besøk ved en av våre avdelinger. Velkommen.

• Førskolegruppens luciatog lyste opp gangene på Åstveit Sykehjem

Når vi markerer luciadagen hører lys, sang og lussekatter med.
    Det er tradisjon i barnehagen at førskolegruppen besøker Åstveit Sykehjem med et luciatog hvert år.

• Desember i barnehagen

I desember er det julekos på avdelingene. Vi baker pepperkaker og luciaboller, lager julehemmeligheter, trekker kalender og har adventsamlinger. Vi har også vært i kirken, og på tur til Pepperkakebyen.

• Høst

Høsten er i gang, og vi har hatt noen fine dager med turer i skogen, sanking av høstblader og maling med høstfarger.

• God sommer!

Det er sommer i barnehagen! Til tross for at været er skiftende, er det mye spennende å finne på om sommeren, som for eksempel å dra til sjøen på ekskursjon.
    Vi ønsker alle sammen en riktig god sommer!

• Bursdagsfest i barnehagen!

I dag, fredag 5. juni, har vi i A2G barnehage feiret oss selv. 10 år er gått siden barnehagen åpnet, og dagens barn og voksne har hatt en strålende dag sammen ute i solen.

• A2G barnehage fyller 10 år i år!

I år er det 10 år siden barnehagen vår åpnet, og det skal selvfølgelig feires!

• Jakten etter lamaungen!

-Kartet fra Esteban kom i posten i dag! Sammen med kartet lå det ekte gullpannebånd. Da vi tok dem på ble vi ekte Mayaindianere med vårt eget samlingsrop! Les om Nordlysbarnas jakt etter lamaungen!

• På skattejakt

Barna på Nordvest har, den siste tiden, vært opptatt med å jakte på en gammel skatt. Det har vært spennende å gå på skattejakt. Her kan du lese "Historien om skatten i Åstveitskogen".

• KARNEVAL I BARNEHAGEN

Februar er karneval-måned, og samtlige avdelinger har nå hatt den årlige utkledningsfesten.

• Vi søker nye medarbeidere!

Er du den vi leter etter?